11.06.2013

8

پروسه‏ی تُرشی درست کردن و شور انداختن همیشه برایم جالب است؛ هر سال با مامان کلم و هویج و کرفس و سیب‏زمینی ترشی‏ و سبزی‏ و بقیه‏ی مخلفات را آماده می‏کنیم تا رسیدن به لحظه‏ی هیجان انگیزی که من دوستش دارم. موقعی که باید همه‏ی مواد را با هم مخلوط کرد و تووی کوزه‏های سفالی ریخت و تا لبالبش سرکه اضافه کرد. تجربه‏اش کردید؟ اگر از این کارها کرده باشید حس ِ مرا خوب می‏فهمید.
البته به همین راحتی ها هم نیست، این پروسه مراحل ِ سختی دارد تا برسد به جاهای خوب خوبش. چشمتان روز ِ بد نبیند؛ دستانم به دستان ِ کبری خانم از سیاهی و خشکی و خط‎هایی که روی شستم (از املایش مطمئنم) بر اثر ِ چاقو افتاده‏اند، سور می‏زنند.
می‏دانید؟ با همه‏ی این حرف‏ها، می‏ارزد...